Upgrading – Zorgwoning te Zeeland (Noord-Brabant) 
Opdrachtgever: 
particuliere opdrachtgever / Logeerhuis Bijzonder
Start ontwerp: 
januari 2014
Oplevering: 
juli 2014
BVO:
420 m²
Aard van opdracht:
locatie- en haalbaarheidsstudie, ontwerp, technische uitwerking, aanbesteding en bouwcoördinatie
Uitvoerende aannemer:
Aannemingsbedrijf Cornelissen B.V.

Omschrijving:
Een logeerhuis voor kinderen met een beperking, dat was de vurige wens van de heer en mevrouw Haerkens. Een die Studio SBA graag hielp verwezenlijken. Voor het ‘Logeerhuis Bijzonder’ hebben we een plan bedacht voor de nieuwe indeling van een aangekochte woning van deze familie. Vanuit dit plan zijn de technische tekeningen en onderbouw opgesteld en de aanbesteding begeleid. Mede dankzij een strakke directievoering over de hele bouw, is ‘Logeerhuis Bijzonder’ bijzonder snel en soepel gerealiseerd.