Upgrading – woningbouw te Zeeland
Opdrachtgever: 
particuliere opdrachtgever
Start ontwerp:
januari 2017
Oplevering: 
medio 2019
BVO:
150 m²
Aard van opdracht: 
ontwerp t/m omgevingsvergunning
Uitvoerende aannemer:
nader te bepalen

Omschrijving:
De opdrachtgevers hadden een bestaand woonhuis gekocht, waar zij d.m.v. een aanbouw de gebruikersruimte wilde vergroten. De opdracht voor Studio-SBA was om een evenwichtige mix te zoeken tussen de oorspronkelijke stijl, gecombineerd met moderne aanpassingen. In het ontwerp is gekozen voor een Scandinavische stijl. Hierbij is rekening gehouden dat de verhoudingen en het lijnenspel van de  bestaande gevel terugkomen in de nieuwe façade. Hierdoor ontstaat eenheid en samenhang. De nieuwe mix vormt een uitgebalanceerde samenwerking tussen oud en nieuw. De keuze van hoogwaardige materialen gecombineerd met hout, maakt dat de woning een hoge kwaliteitsnorm heeft met lage energiewaarden.