Recreatie – Tennisvereniging Set’77 te Zeeland
Opdrachtgever: 
Tennisvereniging Set ’77
Start ontwerp: 
januari 2017
Oplevering:
medio 2018

BVO (incl. terrassen):
800 m²

Aard van opdracht:
locatieanalyse, ontwerp, omgevingsvergunning en directievoering
Uitvoerende aannemer
nader te bepalen

Omschrijving:
Tennisvereniging Set’77, beschikt al sinds jaar en dag over een voor amateurbegrippen prachtige accommodatie. Het clubhuis was echter voor velen een doorn in het oog omdat het niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Het bestuur heeft Studio-SBA benaderd voor advies en ontwerp voor een grondige renovatie. Uitgangspunt voor het ontwerp was de functionaliteit van het gebouw en aansluiting op de omgeving. Door het plaatsen van grote raampartijen in combinatie met hout, het verleggen van een deel van de routing en parkeerplaatsen, is er vanuit het clubhuis direct contact met het terras. Het terras loopt  trapsgewijs af zodat deze ook als zitplaatsen kunnen fungeren. Zowel vanuit het clubhuis als terras is er nu direct zicht op de tennisbanen. Door de keuze van de materialen en een minimale renovatie heeft het clubhuis een chique uitstraling gekregen.