Hotel en recreatie – Recreatieappartementen aan de Maas
Opdrachtgever:
Confidential
Start ontwerp:
maart 2015
Oplevering:
voorstel/concept
BVO:
2000 m²
Aard van opdracht:
locatieanalyse, ontwerp, omgevingsvergunning, werktekeningen en projectcoördinatie

Omschrijving:
Tweeëntwintig recreatieappartementen aan de Maas: is dat haalbaar? Dat onderzochten we voor onze opdrachtgever. Toen het licht op groen stond, zijn we direct gestart met het ontwerp. In het ontwerp hebben we veel heldere kleuren toegepast. We hebben bewust gekozen voor een variatie van blauwe kleuren, gecombineerd met wit. Dit impliceert dat het water overgaat in de lucht. Geïnspireerd op de jachthaven waaraan de appartementen gelegen zijn. Het atrium in het midden verbindt de twee helften aan elkaar. De twee appartementenblokken zijn door een stalen frame aan elkaar gekoppeld, met houten ‘vlonderdelen’ erop. Een fraaie link met de steigers van de jachthaven.