Woningbouw – Landelijke villa in Zeeland 
Opdrachtgever:
particuliere opdrachtgever
Start ontwerp:
december 2016
Oplevering: 
n.t.b.

BVO:
610 m²

Aard van opdracht: 
locatieanalyse, ontwerp

Uitvoerende aannemer:
nog niet bekend

Omschrijving:
Deze opdrachtgever heeft zijn oog laten vallen op een perceel en aan Studio-SBA gevraagd een voorlopig ontwerp te maken om inzichtelijk te krijgen wat de mogelijkheden zijn om volledig naar eigen inzicht te bouwen. In het ontwerp is naar wens van de opdrachtgever gekozen voor grote open ruimtes die in elkaar overlopen. De inrichting wil de opdrachtgever basaal houden waardoor alle aandacht naar de ruimte en de houten spanten uit gaan en samen met de grote raampartijen volledig tot z’n recht komen. Ook is er op de verdieping een grote vide aangebracht waardoor de woning in combinatie met materiaalgebruik landelijke, industriële als moderne trekjes vertoont.