Bijgebouwen – Landelijk bijgebouw in Zeeland (Noord Brabant) 
Opdrachtgever:
particuliere opdrachtgever
Start ontwerp:
maart 2013
Oplevering:
augustus 2013
BVO:
60 m²

Aard van opdracht:
ontwerp, werktekeningen, omgevingsvergunning
Uitvoerende aannemer:
Van Der Horst Aannemers

Omschrijving:
Dit stijlvolle bijgebouw fungeert als buitenkeuken en verblijfsruimte. Deze opdracht is in twee fasen uitgevoerd. Eerst is het gebouw met rieten dak gerealiseerd, inclusief de tuinmuur met open haard, zes meter verderop. Dit stuk is open omdat de tuin zo een open karakter krijgt; een wens van de klant. In deel twee van dit project hebben we een bijpassende vulling tussen deze twee delen gemaakt. Door toepassing van twee houten spanten in schuinstand, wat gezien kan worden als de ruggengraat van het bijgebouw. De glazen vulling is in die metafoor de huid over de ribben heen. Afgesloten en toch open!